Posted on

„M-au dorit aici, nu ne-am despărțit prost, dar nu aș discuta în detaliu”, originarul din Kladno, în vârstă de 27 de ani, pare să termine un subiect sensibil. Îl trăgea deja mai aproape de casa soției sale. Jaromír Jágr, șeful primei ligi a lui Kladno, a cerut să-l aleagă pe Cavaler?

„Nici măcar nu aș analiza asta”. „Sper că a fost o alegere bună”, spune forvardul de la vestiarul clasicului fan Olomouc de iarnă, care are un titlu extraterestru cu Litvínov datorită episodului început în finală. A jucat 173 de partide pentru Olomouc și a obținut 65 de puncte canadiene. Anul trecut, cu 27 de puncte (9 + 18), a fost al treilea cel mai productiv cocoș.El a ajutat clubul să se înființeze, după ce a avansat în extraleag. „Cred că am făcut multă muncă aici de-a lungul anilor și încerc să o fac și pentru Pilsen. Toată lumea știe ce tip de jucător sunt și ce să mă aștept de la mine. ”

Mișcare bună, onestitate pe ambele părți ale patinoarului. În urmă cu doar câteva momente, el a tras o lovitură în minutul 59 din victoria lui Pilsen asupra foștilor coechipieri 4: 0. În partea de sus a adăugat asistență, iar cazanul casnic i-a scandat numele. Nu a uitat. Împotriva Olomouc, acestea sunt meciuri speciale pentru Eberle în sezon. „Este ceva special. Sunt aici de trei ani, i-am cunoscut pe toți băieții. Dar, mai degrabă decât să mă deranjeze, mă doare “, spune el.

După două înfrângeri anterioare, a crezut că a câștigat.

„ Vedeți cum se aliniază tabelul.Trebuie să colectăm puncte cu toată lumea. Știm că am pierdut față de Morea de două ori, am vrut să reușim, deoarece este important și pentru dezvoltarea ulterioară a sezonului. ”Rezultatul este oarecum confuz. Bătălia aprigă a fost afectată de împușcarea lui Milan Gulas deja în a 34-a secundă, iar următoarele 54 de minute au rămas strânse. „A trebuit să se valmeze cu Olomouc când ai obținut un gol în primul minut, deci nu este plăcut. Dar nu am reușit să urmărim o mare parte din asta ”, a spus Eberle. Pilsen a adăugat asigurare pentru o apărare mai deschisă. „L-am pedepsit deja, dar a fost un meci echilibrat la 2-0. Am făcut o treabă bună. Abordarea noastră a fost bună, angajamentul deplin al tuturor.Nu este nimic de reproșat ”, a spus el. „Dar Olomouc a jucat și el un meci bun și a avut multe șanse. S-ar fi putut dovedi altfel, din fericire portarul Dominik Frodl ne-a păstrat, chiar și un pic de noroc cu noi. Dacă adăugați 2-0 în ultimele cinci minute, trebuiau să-l deschidă și au fost mai multe șanse și goluri. ”Dar a ales performanța tânărului portar Frodl, care a reușit să se scuture rapid de înfrângerea anterioară cu Mladá Boleslav. . „Dominik realizează spectacole uimitoare în tot sezonul. Toată lumea face o greșeală, dar nu avem de ce să-i reproșăm.Nu am pierdut ultimul joc din cauza lui Dominik Frodl, dar am avut multe șanse să îl schimbăm și să-l respingem pe Boleslav. „Nu este vorba despre criză. Ei arată o performanță războinică, puteau câștiga și sări, dar, din păcate, pentru ei nu li s-a întâmplat. Cred că dacă vor continua așa, vor avea succes. ”Olomouc ocupă locul opt, Pilsen se află pe locul șase după o serie de patru victorii. Și Eberle își consolidează poziția în noul club.

Discret și sincer. La fel cum a făcut și în Hana. Deja promovat la al doilea atac. La sfârșitul lunii decembrie, a strălucit cu un hat-trick în premieră în extracala, când cu 39 de secunde înainte de sfârșitul celei de-a treia perioade a decis să câștige 3: 2 în fața lui Chomutov.Patinatorul grațios a strâns nouă goluri și șapte asistențe. Pilsen a extins contractul cu el ieri.

La Pilsen, Olomouc a încheiat de două ori sfertul de finală. Ultima în anul trecut. Stătea nemișcat Eberle pe partea opusă a baricadei. Și mai multă speranță pentru cupa, la care ar contribui mai mult decât în ​​Litvínov, ar putea juca un rol în decizia sa. Se pare că a făcut o alegere bună.