Posted on

La fel ca multe alte case de pariuri sportive și cazinouri online, Sportingbet oferă câteva bonusuri și promoții pentru a ajuta atat la atragerea de noi jucatori, cat și la păstrarea pariorilor existenti. In cele ce urmeaza va vom prezenta câteva dintre acestea pentru oferta pe partea de sport și de cazino. Asigurați-vă că profitați de promoțiile si binusurile Sportingbet dacă decideți să pariați pe acest site.

Oferta de bun venit la pariurile sportive Sportingbet

SportingBet.com oferă un bonus de bun venit de pana la 200 de lei pentru clientii cu cont nou care doresc să parieze pe sport. Pentru a vă califica pentru această promoție, tot ce trebuie să faceți este să plasați un pariu de 5 de lei sau mai mare, la cote de 1,5 sau mai mari. Contul dumneavoastra va fi apoi eligibil pentru pariu gratuit de până la 200 de lei, insa sunt si niste termene si conditii pe care va sugeram sa le cititi cu atentie.

Promotia cash-out la Sportingbet

Sporting bet va oferă o promoție pe care nu am văzut-o prea des la alte case de pariuri. În cadrul acestei promoții, Sportingbetet va va oferi un preț în numerar pentru a-ți cumpăra pariul înainte ca acesta sa se incheie efectiv. Această opțiune poate fi excelentă dacă simțiți că partida s-a întors împotriva echipei pe care ati pariat. Asigurați-vă că consultați Sportingbet lor pentru a afla mai multe despre termenii și condițiile acestei oferte.

Bonusul de bun venit la cazino

Dacă sunteți client nou la Sportingbet și doriti să jucați în cazinoul lor, vă va fi oferit un bonus de exceptie. În cadrul ofertei lor de bun venit la cazino, jucătorilor noi li se acordă zece rotiri gratuite și sunt, de asemenea, capabili să obțină o suma de 100% la depozitul inițial de până la 500 de lei. Se aplică unele termene și condiții, asa ca parcurgeti-le cu atentie, consultand site-ul Sportingbet pentru detalii complete.

Invârtiri gratuite la jocul săptămânii

O alta promotie de succes la Sportingbet consta in faptul ca fiecare dintre membrii sai beneficiază de zece rotiri gratuite în jocul săptămânii, în fiecare săptămână. După cum sugerează și numele, jocul săptămânii se schimbă… săptămânal.

Summer Spin-Off

Dacă sloturile sunt pe placul tau, atunci Sportingbet este locul potrivit pentru tine. Ca parte a promoției Summer Spin-Off, puteți câștiga până la 25 de rotiri gratuite. Veți fi, de asemenea, înscris într-o tombola cu premii care include câteva premii grozave, precum o cameră GoPro sau 2500 de lei. Pentru a participa, trebuie să depuneți și să pariați pe anumite jocuri slot oferite de Sportingbet. Consultați site-ul web SportingBet pentru conditiile de participare, termenele și condițiile complete ale acestei promotii.