Posted on

Agentia de pariuri sportive online 888Sport a fost creata în anul 2008 în urma succesului „fratelui sau mai mare” 888casino.

Cei de la 888Sport au o echipă dedicată de profesioniști in ceea ce priveste industria pariurilor online, care ofere pariuri pe fotbal și curse de cai excelente, acestea fiind cele mai populare două sporturi pe care să pariezi la 888Sport.

Cu toate acestea, 888Sport nu neglijează toate celelalte sporturi, care sunt disponibile pentru a paria cu o profunzime a ofertei impresionantă. Iar dacă sporturile de nișă sunt pasiunea ta ta, atunci ciclismul, baschetul, handbalul, voleiul, sau waterpolo sunt prezente la 888Sport, precum și pariuri speciale din lumea TV sau a filmului si eSport.

In plus, cu o mulțime de evenimente live disponibile, 888 Sport vă asigură că puteți paria pe orice eveniment live doriti. Fila dedicată „pariuri live” listează toate meciurile și evenimentele cu ajutorul butonul „Live Right Now”, care arată acele partide care au început deja. Acest lucru este, de asemenea, prezentat pe aplicația mobilă 888Sport, ceea ce face chiar mai ușor procesul de pariere din mers, de pe mobil.

Ca întotdeauna, vor exista atat aspecte pozitive cu privire la utilizarea 888Sport, dar si unele aspecte negative, deoarece nici o casă de pariuri nu este 100% perfectă, în ciuda celor mai bune eforturi. În multe cazuri, este vorba despre alegerea personală și despre experienta anterioara avuta cu alti bookmakeri.

In ceea ce priveste aspecte pozitive, parerea noastra este ca merita sa va faceti cont la 888Sport pentru: cotele bune oferite, optiunea de cash out, serviciul TV de livestreaming, pariurile handicap asiatic, iar pentru pasionati, 888Sport are cele mai bune cote pe golf.

Unul dintre motivele principale pentru care merita să folositi serviciile 888Sport se datorează cotelor lor magnifice la golf. Într-un turneu recent, 888Sport au fost cota maxima maxim la 22 dintre cei mai buni 37 de jucători, iar această statistică este doar un exemplu de cercetare pe care site-ul nostru o desfășoara în mod regulat.

Cum sa plasati un pariu la 888Sport

A plasa un pariu la 888Sport este foarte simplu, nu trebuie sa urmati decat urmatorii pasi:

După deschiderea contului dumneavoastra 888 accesați pagina Sports A-Z, selectați sportul și evenimentul pe care doriți să pariați;

Astfel toate evenimentele individuale din sport vor fi disponibile pentru pariere, nu trebuie decat sa va hotarati ce sa pariati;

Faceți clic pe cotele echipei sau jucătorului pe care doriți să pariați, iar biletul de pariuri se va deschide automat.

Completati suma pe care doriți să o pariați și plasati pariul;

Puteți verifica dacă pariul dumneavoastra este activ dând clic pe fila Pariurile mele din index.

Mult succes!