Cum sa va deschideti contul

Pasul 1

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa faceti clic pe butonul Inregstrare din partea dreapta a barei de sus. Nu-l puteti rata, este mare si verde!

Pasul 2

Introdu adresa de e-mail, alege un ID STARS (plus 4 caractere si nu poate fi modificat). Alegeti o parola securizata de 8 caractere plus, faceti clic pe Deschide contul.

Pasul 3

Partea finala este una optionala, Betstars oferindu-ti sansa de a face depozitul initial. Puteti sari peste acest lucru si puteti face mai tarziu atunci cand sunteti gata sa pariati.

Cum sa va faceti primul depozit

Mai intai faceti clic pe butonul mare Depunere verde din partea dreapta a barei superioare pentru a incepe procesul de depunere.

Alegeti metoda de depunere de la VISA, Mastercard, PayPal, Skrill, Neteller, entropy, paysafecard sau Neosurf. Nu exista taxe de procesare pentru depozite.

Alegeti suma initiala de depunere din butoane sau introduceti propria suma. Depozitul minim este de 10 GBP. Introduceti codul bonus Betstars daca aveti unul.

Numeti numele, d.o.b, cod postal, adresa. In ecranul urmator, faceti clic pentru a confirma ca ati citit politica de protectie a fondurilor pentru jucatori. (Trebuie sa faceti acest lucru doar la prima depunere.)

Betstars va va directiona spre pagina de plata a furnizorului ales pentru a va completa depozitul. Dupa ce ati facut acest lucru, banii sunt acolo in contul dvs.!