Urmatoarea sectiune a recenziei noastre 22Bet se concentreaza pe cartea de sport online. In aceasta portiune a recenziei, va vom oferi o intelegere a ceea ce va puteti astepta daca decideti sa utilizati platforma pentru pariurile sportive online.

22Bet nu a dezamagit cand a venit pe lista lor de sport pe care poti paria. In momentul revizuirii noastre de incredere la 22Bet, am descoperit o lista de peste 40 de sporturi cu pariuri active disponibile pe ele. Mai jos, veti gasi o gama completa de sporturi pe care puteti paria in 22Bet sportsbook. Verificati acest lucru pentru a vedea daca sporturile dvs. preferate sunt incluse.

Cu o gama atat de masiva de sporturi pe care poti paria, exista sanse mari sa fie acoperite. Unul dintre lucrurile care ne-au placut cel mai mult despre cartea de sport 22Bet este faptul ca acopera toate sporturile importante, precum si alte mici, care pot fi mai greu de gasit online. S-au remarcat datorita actiunii de pariuri sportive pe streetball si kabaddi. In plus, am fost foarte impresionat de dimensiunea sectiunii lor de sport.

Inainte de a continua, am vrut sa aratam rapid un lucru despre lista sporturilor pe care poti paria mai sus. Deoarece acestea sunt sporturile care s-au aratat la momentul revizuirii noastre 22Bet, este posibil sa nu fie o reprezentare completa a tuturor sporturilor pe care le ofera actiune. Daca un sport pe care va place sa pariati nu este listat mai sus, va recomandam sa consultati cartea de sport odata ce sezonul sportului a inceput, deoarece acesta nu poate fi listat aici, din cauza cronologiei revizuirii noastre 22Bet.

Daca sunteti pasionat de pariuri live pe sport, atunci veti iubi portiunea dedicata de pariuri live de pe site-ul lor web. In timpul reviziei noastre 22Bet, am gasit un set masiv de optiuni de pariere in joc. Au una dintre cele mai mari game de sporturi cu optiuni de pariuri live pe care le-am intalnit vreodata in industrie.