Betano nu are bonusuri mobile specifice, dar au o serie de bonusuri disponibile pe platforma lor si se pot rascumpara de pe desktop sau mobil. Bonusurile iti ies in cale din momentul in care inregistrezi un cont la ele; veti primi un bonus de bun venit si vor primi mai multe bonusuri dupa ce ati epuizat pachetul de bun venit.

In partea de jos, veti avea un panou cu fila promotiilor, biletul de pariuri si fila de chat in direct pentru asistenta pentru clienti. Site-ul mobil este incredibil si menit sa va usureze peruse.
Betano s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune atunci cand vine vorba de pariuri online si jocuri de cazino. Prin marea lor echipa de management, au reusit sa vina cu unul dintre cele mai bune produse atunci cand vine vorba de jocuri de noroc online. Acestea ofera optiuni excelente pentru pariuri sportive, precum si pentru jocuri de cazino.

Pentru a face intregul sistem functional si eficient, au o echipa de asistenta pentru clienti care este in asteptare ori de cate ori ai nevoie. Ei te vor ajuta atunci cand ai nevoie, sa ai grija de toate grijile tale. Chiar daca sunt inca pentru a oferi aplicatii iOS si Android dedicate pentru jucatorii lor, au facut o treaba excelenta pentru a se asigura ca puteti accesa site-ul lor mobil din browserele dispozitivelor dvs. mobile.