Posted on

Betfair este unul dintre marii inovatori din lumea pariurilor sportive online. Betfair este unul dintre cei mai importanți, liderii industriei care conduc detasat platformele de pariuri peer to peer sau, asa cum mai sunt cunoscute, pariurile de tip Exchange. Betfair a revoluționat modul în care jucatorii pariază, deoarece cotele pot fi definite și selectate de acestia, iar tot ei sunt aceia care propun sau accepta selecțiile.

Betfair este cel mai mare operator in ceea ce priveste pariurile de tip Exchange din lume și a înregistrat o creștere extrem de rapidă încă de la începutul anului 2000, iar acum sunt una dintre cele mai recunoscute mărci în ceea ce priveste pariuri online. De asemenea, Betfair ofera clientilor sai si o platforma de pariuri sportive tradițională, oferind pariorilor cele mai interesante evenimente la cote competitive, precum si streaming live.

Există o varietate uriașă de cote de exceptie și opțiuni de pariere pe ambele platforme pe care Betfair le rulează. Alegand sa va faceti cont la Betfair, veți fi încărcat de calitate ambelor platforme.Frumusețea pariului de tip Exchange este este că, dacă nu puteți găsi o cota care să vă satisfaca la un pariu clasic, atunci puteți să o setați dumneavoastra și atâta timp cât cineva o va alege, pariul va fi activ. Sau puteti accepta dumneavoastra o cota pusa de altcineva pe platforma Betfair de Exchange. Deci veti avea oportunitatea sa fiti atat bookmaher, cat si parior! In plus, la Betfair puteți găsi o mulțime de piețe non-sportive, precum cele financiare.

Pariurile live sunt disponibile pe site-ul de pariuri online Betfair, atat pe platforma de Exchange, cât și pe agentia clasica. Deci, la Sportingbet aveți opțiuni extraordinare pe tot parcursul zilei și o mulțime de evenimente pe care sa pariati si pe care le priviți in direct. Iar pariurile live nu se limitează doar la fotbal, ci acoperă un spectru mult mai larg de sporturi, cum ar fi baschetul, voleiul, tenbisul, badmintonul și multe altele.

Un simplu clic pe partida la care ati pariat la Betfair si veti fi complet informat. Vi se va prezenta o imagine grafică a respectivului meci pentru a înțelege modul în care curge jocul și a studia statisticile generale ale partidei. In plus, veti vedea un comentariu text al evenimentelor cheie din meci.

Iar profunzimea ofertei live ste cu adevarat impresionanta, de la ambele echipe echipe sa marcheze, rezultatul la pauza sau peste/ sub goluri, cornere, cartonase etc. Există, de asemenea, o selecție excelentă în pariurile live în care aveți de ales o serie rapidă de selecții a ceea ce se va întâmpla în următorul 1 minut (lovitură de colț, lovitură liberă, gol, penalizare pentru o echipă etc,) și, la fel, pentru o perioadă de 5 minute. Interesant, nu-i asa? Mult succesc cu Betfair!