Pro

Oferind o caracteristica usor de navigat, site-ul cazinoului Unibet este ideal pentru pasionatii de jocuri, care iubesc site-urile web fara chei, cu un apel foarte minimalist. Acest site de pariuri ofera o plata medie mare cu cote mari. Asa cum am mentionat mai sus, ofera o selectie excelenta de optiuni de pariere si evenimente sportive cu optiuni de serviciu inovatoare – pariuri live, cash out si streaming live. In plus, cazinoul nu ofera bariere de intrare in jocuri, cum ar fi supertoto. Acesta este un joc interesant in care jucatorii trebuie sa parieze pe rezultatul unui anumit meci sau al mai multor meciuri. In caz de castig, jackpot-ul este impartit cu alti castigatori.

Mai mult, un avantaj avantajos cu Unibet este ca il puteti accesa pe dispozitivul dvs. mobil prin intermediul aplicatiei mobile si puteti juca o varietate de jocuri furnizate de Netent si altii.

Contra

Pe langa partea pozitiva, cazinoul are si o latura negativa. Multe recenzii au descoperit ca procesul KYC de pe Unibet devine uneori foarte dezordonat si indelungat. Acest lucru se datoreaza practic faptului ca acest cazinou este foarte strict in ceea ce priveste acceptarea documentelor (extrasele bancare, dovada adresei) pentru crearea contului. Optiunile de plata, ofertele bonusului si pariurile gratuite sunt mai putine in comparatie cu alte case de pariuri. Se mai spune ca se percep taxele depuse prin carduri de debit sau carduri de credit.