Sectiunea de pariuri sportive a Betwinner este cel mai mare punct culminant, cu mai multe sporturi acoperite sub un singur acoperis. Toate optiunile de pariere disponibile in aceasta sectiune sunt listate pe linia orizontala chiar inainte de inceperea cotei. Meciurile acoperite pe platforma sunt afisate impreuna cu cotele cheie pentru linia de bani. Utilizatorul poate naviga catre celelalte piete facand clic pe potrivirea individuala. Exista, de asemenea, pictograme care leaga statistici, extragere si clasamente.

Betwinner reuseste sa ofere numarul total de piete din cadrul fiecarui joc. Odata ajuns in cadrul unui anumit eveniment, exista un numar de piete disponibile pe segmente individuale. Acest lucru este crucial in special, avand in vedere ca meciurile de fotbal si tenis tind sa primeasca cateva sute de piete – mai ales daca evenimentul este foarte popular.

Popularitatea imensa a cricketului in subcontinentul Romanian inseamna ca o casa de pariuri online trebuie sa aiba un portofoliu puternic de cote de cricket pentru a avea succes. Colectia de cote de cricket de la Betwinner este abundenta si un jucator de picioare va putea intalni pietele din toate ligile de cricket de top, cum ar fi Premier League din Caraibe, Romanian Premier League, Cupa Mondiala si multe altele. Este de inteles ca pariurile pe cricket sunt un pilon al Betwinner, avand in vedere ca un link special este disponibil pe bara de navigatie, astfel incat pariorii sa poata sari direct in aceasta sectiune.

Este posibil ca cazinoul Betwinner sa nu fie unul dintre segmentele de baza ale acestei marci, dar utilizatorii inca pot experimenta jocuri in diferite categorii. Exista optiuni pentru a experimenta sloturi, jocuri de masa, poker si multe altele. De fapt, exista o gama de jocuri pentru fiecare jucator de la Betwinner. Cantitatea de jocuri slot este destul de impresionanta la 200, majoritatea acestor titluri venind de la dezvoltatori de top. Unele dintre titlurile care sunt destul de populare sunt:

Pentru cei care doresc sa experimenteze o latura serioasa a sectiunii cazinourilor de la Betwinner, pot privi optiuni precum Blackjack clasic, Blackjack Single Deck, Big Win Baccarat si multe altele. Daca utilizatorii vor timp departe de aceste titluri de cazinou, exista optiuni in segmentele de bingo si keno. Intr-un moment in care multe cazinouri online reduc numarul de optiuni din alte segmente, este revigorant sa vezi titluri de keno si bingo in numar bun. Unele dintre cele mai bune titluri din aceste segmente ar fi Cupa Mondiala Keno, Universul Keno si Bingo Soccer.