Posted on

Cu siguranță ca jucatorii mai in etate își aduc aminte cu nostalgie de jocul „Pronosport”, care a functionat zeci de ani la noi in tara, fiind de altfel, mult timp si singurul concurs de pariuri sportive la care romanii aveau acces. Acesta consta in 13 meciuri preseltate, la care pariorii trebuiau sa intuiasca pronosticul, folosind 1, X, 2, duble sau chiar triple si se castiga cu 11, 12 si 13 pronosticuri corecte.

NetBet propune clientilor sai un joc asemanator, saptamanal fiind disponibile astfel de concursuri cu partide din campionatele europene. Numai ca meciurile selectate sunt mai putine, fiind disponibile 3 grile de concurs: EUROPA (11 partide), Grila de 10 (10 partide) si Mini 2 (6 partide), la care pariorii trebuie sa dea rezultatul final sub forma pronosticurilor 1, x sau 2.

Cei care ghicesc toate pronosticurile unei grile vor castiga un premiu jackpot. In plus, se acorda si alte premii, pentru cei care au cele mai multe pronosticuri ghicite, in functie de suma colectata de la toti participantii, pe fiecare grila.

Asadar, aceste premii sunt diferite, in functie de grila. Pentru a exemplifica, ne vom referi la grila Europa, unde se vor acorda urmatoarele premii:

  • Pentru 11 rezultate indicate corect (toate) – 50% din totalul sumei acestei grile + castigul Jackpot;
  • Pentru 10 rezultate indicate corect – 25% din totalul sumei colectate;
  • Pentru 9 rezultate indicate corect – 15% din totalul sumei colectate;
  • Pentru 8 rezultate indicate corect – 10% din totalul sumei colectate.

In situatia in care sunt mai multi jucatori cu acelasi numar de pronosticuri ghicite, premiul se va imparti in mod egal intre pariorii respectivi, iar sumele necâștigate într-o anumita săptămână se vor reporta, adunandu-se la jackpot-ul săptămânii urmatoare.

Puteti afla mai multe informatii si juca la acest concurs accesand pagina Netbet, meniul „Promoții”, iar de aici printr-un singur click pe „Pronobet”.

In plus, platforma Netbet de pariuri live, foarte usor de navigat, aplicațiile mobile foarte ușor de folosit, disponibile atat pentru iOS, cat si pentru Android, posibilitatea de a vedea meciuri in direct și departamentul de client service profesionist, care asigura inclusiv suportulul prin live chat fac din Netbet o agentie foarte indragita de majoritatea pariorilor din Romania. Pentru a putea vizualiza orice orice eveniment sportiv pe platforma NetBet TV este necesar doar să aveti în contul dumneavoastra Netbet minim 1 leu sau să fi pariat la Netbet în ultimele 48 de ore cel puțin 5 lei.  Mult succes cu Netbet!