Asadar pe Betfair, pre-meciul sau uneori referit la pre-eveniment ar implica luarea unei pozitii cu ceva timp inainte ca meciul sa inceapa efectiv. Acest lucru ar putea fi imediat ce se deschide piata (de obicei cu o saptamana inainte ca meciul sa fie dat startului), dar cel mai probabil aceasta va fi in 2-3 zile inainte de a incepe cu majoritatea actiunilor din zi.

Cu cat intri mai devreme pe piata, cu atat mai mare se misca pretul, te poti astepta, cu miscarile de pret in ziua evenimentului, adesea fiind destul de mici (in jur de 3-4 capuse in medie, in functie de piata).

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Tranzactiile de fotbal din pre-meci au scazut in popularitate in ultimii ani, probabil datorita faptului ca pietele meciurilor interne devin tot mai clare si identificarea miscarilor de pret mai mari a devenit mai dificila. De obicei, am facut multe pre-meciuri de tranzactionare, dar am observat si aceasta tendinta si a devenit mai putin in valoare de timp si efort in comparatie cu tranzactionarea in joc.

In aceste zile, cele mai bune miscari de pret se gasesc adesea in competitiile de cupe (FA Cup, Liga Campionilor, Cupa Mondiala). Acest lucru se datoreaza pietelor carora le este mai greu sa creasca preturi pentru echipele care nu joaca reciproc des.

Asadar, daca sunteti interesat sa tranzactionati inainte de meci, este posibil sa aveti cea mai buna experienta facand-o la meciurile de cupa, in cazul in care preturile pot fi mai mari.