Posted on

Cu toate ca agentiile stradale Maxbet, cat si operatorul online sunt recunoscute pentru oferta de exceptie la jocurile tip cazino, Maxbet are si una dintre cele mai interesante oferte sportive. Latimea ofertei Maxbet este cu adevarat impresionanta, putand paria practic pe sport doriti (fotbal, tenis, sporturi americane, baschet, rugby, sporturi cu motor, darts, pariuri pe politică sau divertisment etc.), iar adancimea acesteia este una de exceptie. De exemplu, pentru o partide din Premier League aveti de ales dintre peste137 de tipuri de pariuri, la cote acceptabile.

In ceea ce priveste fotbalul, daca doriti sa pariati pe liga a treia Norvegia sau Suedia sau suedeză, pe divizia secundă din Ecuador sau pe meciuri din Maroc, Maxbet are solutia! Iar pentru cei care nu se multumesc doar sa parieze pe pronosticul final, la Maxbet gasesti majoritatea pariurilor și opțiunilor pe care le doriti, poate chiar mai mult decat atat: pariul care elimină egalul, șansă dublă, număr de goluri intr-un meci, pauză sau final, handicapul asiatic, pariuri pe numărul de cornere, numărul de cartonașe, scor corect, marcatori, pariuri pe reprize etc. In continuare, ne vom referi doar la unele dintre acestea, cu speranta ca va vom sugera idei pentru castiguri cat mai consistente.

Pariurile de tip Wincast la Maxbet

La Maxbet aveti sansa sa aleti un pariu Wincast, care este un tip de pariu dublu, ce presupune să oferi atat scorul final al partidei, cat si numele unui jucator care va marca gol în orice moment al meciului. Atentie, marcatorul pe care ai pariat trebuie sa fie titular, adica să joace din primul minut al meciului, in caz contrar pariu pe respectivul jucător este nul, iar miza va fi transferată către pariul singular pe scor corect. Cu alte cuvinte, la primul pariu (cel cu marcatorul) vei primi cota 1, insa va crește miza pe scorul corect de la final meciului.

Putem avea si situatia in carerespectivul meci sa fie abandonat, iar marcatorul pe care ati pariat sa nu fi inscris pana in acel minut; in acest caz, pariul dumneavoastra va fi nul si veti primi cota 1 si banutii inapoi. In situatia mai fericita in care meciul este abandonat si după ce jucătorul desemnat de dumneavoastra ca si marcator a inscris, pariul dumneavoastra va fi stabilit la cota de marcator.

Pariurile de tip marchează oricând sau primul/ultimul marcator la Maxbet

De asemenea foarte populare, acest gen de pariuri au foarte multi adepti, stiindu-se faptul ca staruri precum Messi sau Cristiano Ronaldo au foarte multi fani care mizeaza constant ca acestia sa marcheze. „Marcheaza oricand” presipune ca, indiferent de moment, jucatorul desemnat sa inscrie gol in respectiva partida. Pariurile de tipul „primul/ultimul marcator” sunt alegeri ceva mai grele, pariorii trebuind sa mizeze pe fotbalistul care va înscrie primul sau ultimul gol într-un meci.

Pariurile de tip total goluri –sub/peste la Maxbet

Un alt gen de pariuri foarte jucate sunt cele de tip total goluri (sub sau peste o anumita linea de goluri). Ceea ce inseamna ca va trebui sa intuiti daca numărul total de goluri marcate intr-un meci va fi peste/ sub un număr specific. De exemplu, sa presupunem ca am mizat o anumita suma pe pariul ca intr-o partida se var da sub 2.5 goluri. Acesta va fi castigator daca in respectivul meci nu s-a marcat, sau s-au marcat un gol sau doua. Daca se marcheaza si al treilea gol, pariul va fi pierzator.

Indiferent insa pe ce tip de pariu veti miza la Maxbet, noi va uram mult succes!