Weekend Booster implica un token Profit Boost, dar este oferit doar pentru pariuri de fotbal intre vineri si duminica in fiecare saptamana. Jetoanele Profit Boost incep de la 25% si cresc valoarea dupa fiecare 5 pariuri pe care le facem. Dupa plasarea a 20 de pariuri, primim un jeton care valoreaza 100%, care este destul de mare, iar promotia se incheie dupa 20 de pariuri.

Partea schiopa a acestui bonus este ca pariul maxim este de doar 5 $ pentru fiecare pariu, dar, in final, ne ramane cu 250% bonusuri Profit Boost, care este excelent pentru pariurile castigatoare in viitor. Cea mai mare suma disponibila pentru a castiga cu aceste bonusuri Profit Boost in valoare de 250% este 5.000 de dolari, dar aceasta este inca o bucata de schimbare destul de frumoasa pentru un bonus.

American Dream este un alt bonus care este orientat catre pariere sau pariuri de acumulatori, cu exceptia celui care este doar pentru sportul american. Daca facem un parlay de cel putin 5 echipe compuse doar din sporturi americane si nu avem o optiune mai mica de a lovi parlay-ul, vom primi o rambursare completa la pariul nostru. Aceasta rambursare este numai buna pentru pana la 25 de dolari, ceea ce face ca aceasta promotie sa fie extrem de imblanzita si neinteresanta, mai ales tinand cont de cat de rar este sa va apropiati de lovirea unei parti mari.