In al doilea rand, Baumbet nu ofera niciun streaming in direct, in afara de curse de cai, si desi acest lucru nu este necesar pentru a obtine o nota mai mare, este totusi un punct negativ. Scorul lor de pariuri in direct este destul de bun, dar ar fi cu atat mai bine daca ar fi inclusa transmisia in direct si trebuie sa sorteze designul si aspectul pentru a obtine o nota mai mare aici.

Nu exista nicio indoiala ca Baumbet ofera un serviciu bun tuturor celor care ii pun la punct si banii dvs. sunt in siguranta cu ei. Plata tuturor pariurilor castigatoare si retragerile sunt procesate in timp util.

Baumbet este o casa de pariuri irlandeza, cu sediul central in Dundalk, Irlanda. Fondata in 1989 de John Boyle, compania are acum peste 200 de magazine de pariuri din Irlanda si un mare site de case de pariuri online.

Compania sustine numeroase evenimente sportive irlandeze, inclusiv sponsorizarea Marelui National Irlandez, Greyhound Derby Irlandez, Punchestown Champion Chase si este un sustinator al organizarii caritabile irlandeze Jocuri. Baumbet este autorizat si reglementat de Comisia de jocuri de noroc din Romania. In Romania, Baumbet Enterprise este licentiata si reglementata de Comisia de Gambling din Romania.

Baumbet ofera o multime de bonusuri si promotii pentru jucatori, insa in recenzia noastra de Baumbet din 2019 ne concentram pe promovarea pariurilor gratuite a unei pariuri gratuite de 25 de lire sterline pe cartea de sport atunci cand pariati primii 10 GBP.