Posted on

„Avem o mulțime de jucători între 17 și 18 ani. Acum este cea mai numeroasă grupă de vârstă din echipă “, spune Hradilová despre tendința de întinerire a echipei.

Există exact douăzeci și patru de jucători adolescenți pe lista de competiție cu douăzeci și două de nume. Când Hradilova și-a făcut debutul interlig, au început să meargă doar la școală.

„Sunt din ce în ce mai puțini bătrâni. Diferențele sunt din ce în ce mai mari “, notează Hradilová.

Cartea de aripi din stânga este singurul jucător din selecția antrenorului Martin Spuchlak, născut înainte de 1990, anul acesta, în aprilie, va împlini treizeci de ani.

„Am fost cel mai în vârstă din echipă pentru al doilea an”, a spus Hradilová, pentru care Lenka Benedíková, tânăra portară, care este cu doi ani mai tânără decât ea, este aproape de ea.Anul acesta, întinerirea echipei Zlín a fost inevitabilă. Echipa a fost lovită de o boală dezastruoasă. Au fost opt ​​jucători la un moment dat, cu un accidentat pe rundă. Deci a trebuit să ajungă la tinerețe.

„Nu înțeleg deloc. Am discutat în club, ce este greșit, ce este prea mult, ce nu este suficient. Suntem bine îngrijiți, avem reabilitare, saune, masaje, săli de sport…Dar fetele au ligamente sfâșiate în genunchi, ceea ce reprezintă o problemă de cel puțin trei sferturi din an. Este trist ”, Hradilová are în vedere boala care se umflă.

A avut noroc în mizerie. După ultimul meci din anul vechi, i s-a dat tencuială pentru un achilovka deteriorat timp de trei săptămâni și tocmai a reușit să facă duelul de deschidere în noul an.A început să alerge după Crăciun.

„Am pășit în picior, m-am mușcat și m-am jucat. Altfel, am avea un jucător mai puțin “, a spus Hradilová după meciul de acasă împotriva lui Michalovce. Deși jucătorii de handbal Zlín au pierdut-o și ulterior nu au reușit în derby-ul împotriva lui Veselí nad Moravou, după jumătate din sezonul regulat, se pot gândi în continuare la avansarea în playoff-ul ceh. Ei pierd două puncte în semifinala de vis.

“Suntem aproape, vom lupta. Față de sezonul trecut, avem destul de multe puncte ”, a spus Hradilova anul trecut, în care Zlín s-a salvat în play out.Ambiția lui va spune următoarele patru runde. “Avem un bilet de loterie frumos, trei din cele patru jocuri pe care le jucăm acasă și trei adversari sunt în tabelul de mai jos.” „Dacă nu sunt jucători mai mari, trebuie să o ia mai tânără. Sunt la îndemână. El trebuie să tragă cu prețul de a nu se transforma. Nimeni nu-și sfâșie capul ”, spune Hradilová.