Posted on

Relativ tânăra printre agentiile de pariuri on-line europene, 22bet a fost înființata în anul 2017. Cu toate acestea, 22bet ofera o platformă foarte bună pentru impatinitii de pariuri sportive și pentru iubitorii cazinourilor. Casa de pariuri are o licență Curacao și cuprinde in oferta o mare varietate de sporturi, precum și unele pariuri mai putin bișnuite în secțiunea Pariuri speciale, care acoperă lumea politica, evenimente mondiale, dar și celebrități.

In oferta 22bet regasim pariuri sportive, pariuri sportive live, sloturi, casino-uri live și sporturi virtuale. In plus, pe langa varietatea de jocuri, sporturi și oferte, puteți găsi, de asemenea, rezultate live și statistici utile. Un alt punct forte a 22 bet il constituie faptul că siteul este tradus în 60 de limbi. Iar interfața 22bet este clară și ușor de utilizat. Pe pagina principală sunt enumerate toate sporturile pe care puteți paria, iar pariul dumneavoastra se situeaza pe partea din dreapta. În stânga pueti vizualiza campionatele și meciuri de top, care includ cele mai populare evenimente din ziua respectiva.

Înregistrarea la 22 bet este foarte ușoară și vă va lua doar câteva minute: trebuie să introduceți doar o adresa de e-mail, numele, numărul de telefon, țara și valuta pe care sunteți gata să o mergeți.

La 22bet veți găsi o mare varietate de sporturi: toate sporturile populare precum fotbal, tenis, baschet, hochei, precum și multe altele pe care nu prea le găsiti la alte case de pariuri, cum ar fi biliard, curse de ogar, Angry Birds și multe alte jocuri . În total, puteți găsi peste 1000 de evenimente în fiecare zi.

Varietatea evenimentelor live pe care să pariati este, de asemenea, foarte mare. Accesand secțiunea live și puteți paria pe fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, baseball și multe altele. Rețineți, totuși, că în prezent nu este disponibilă transmisia în direct a evenimentelor, un minus pe care 22bet deocamdata si-l asuma, dar suntem convinsi ca fac eforturi pentru ca pe viitor sa remedieze acest minus.

Cotele pe care le veți găsi la 22bet sunt competitive comparativ cu majoritatea caselor de pariuri europene.

22bet depune eforturi, evident, pentru a asigura cât mai multe metode de plată. Puteți alege între carduri bancare, portofele electronice, transfer bancar, criptomoneda și multe altele, în funcție de locația dumneavoastra. Atat depunerile, cat si retragerile sunt gratuite. Pariul minim este de 1 leu (0.2 euro), sumă minimă pe care o puteti retrage este echivalentul a 1,50 euro. Varietatea monedelor acceptate este de asemenea uriașă. 22bet acceptă aproape toate monedele, chiar și monede foarte putin cunoscute.