Posted on

Site-ul agentiei de pariuri online Betano este extrem de usor de folosit, structura si design-ul fiind simple, astfel incat clientii acestui bookmaker nu vor intampina dificultati in utilizarea acestuia. Dimpotriva chiar, se vor imprieteni imediat cu aceasta platforma, unde a plasa un pariu este un proces extrem de facil. Cu toate ca a plasa un pariu la Betano este foarte usor, din punct de vedere tehnic, sfatul nostru este ca inainte de a investi timp si bani sa va informati si sa va documentati corespunzator, corect si complet.

Inainte de a va arata cum sa pariati efectiv la Betano a Sportingbet, tinem sa va aducem la cunostinta o serie de termeni foarte importanti, pe care orice parior incepator trebuie sa-i cunoasca:

  • Pronostic – ipoteza asupra rezultatului unui meci (si a desfasurarii acestuia);
  • Cota – un indice oferit de casa de pariuri pentru pronostic, care se inmulteste cu miza si genereaza castigul;
  • Castig – suma ce rezulta din inmultirea valorii mizei depuse cu cota pronosticului pariat (sau cotele inmultite, pentru biletele multiple);
  • Miza – suma pe care o pariati pe un bilet de pariuri;
  • Profitul – suma obtinuta din diferenta dintre valoarea castigului si cea a mizei investite.

Acum ca ne-am familiarizat cu cateva concepte cheie, sa vedem cum sa plasam biletele de pariuri la Betano. Betano pune la dispozitia clientilor sai mai multe tipuri de pariuri, dar cel mai facil este sa jucati un bilet simplu, urmand acesti pasi:

  • Selectarea sportului pe care doriti sa pariati din partea stanga a platformei;
  • Printr-un simplu click pe sportul se va deschide o lista a tarilor in care sunt partide disponibile pentru pariuri, iar pentrru a vedea competitiile faceti inca un click pe tara respectiva;
  • Bifati casuta corespunzatoare din dreptul competitiei respective, apoi dati click pe VEZI, pentru a vizualiza meciurile;
  • Daca doriti sa vizualizati oferta pronosticurilor pentru o partida, faceti click pe numarul din dreptul meciului, care are in fata un „+” (de exemplu, +175 la meciul Viitorul – FCSB, ceea ce inseamna ca meciul respectiv are 175 de optiuni de pariere).
  • Selectarea pronosticului printr-un simplu click pe cota acestuia. Facand acest lucru, aceasta va aparea in dreapta paginii, pe biletul de pariuri nou creat, iar respectiva casuta se va inrosi.

Sa jucati un bilet multiplu la Betano este la fel de usor, trebuie sa urmati toti acesti pasi, numai ca este nevoie sa alegeti cel putin 2 pronosticuri, iar pe bilet va va aparea optiunea „Multiple”.

Apoi tot ce trebuie sa faceti este sa treceti miza pe care doriti sa o investiti si sa apasati pe butonul „Pariaza acum”.  Mult succes cu Betano!