Posted on

Cu mai mult de două decenii de experiență în lumea jocurilor de noroc, Unibet este una dintre cele mai de încredere platforme pentru pariuri și jocuri on-line din lume. Unibet deține o licență de la Malta Gaming Authority (MGA) și toate jocurile sunt certificate de eCOGRA. Acest site de pariuri este deținut de Kindred Group – o companie recunoscută la nivel mondial. Pariurile sportive Unibet prezintă mai mult de 40 de tipuri diferite de sporturi, inclusiv cele populare, cum ar fi fotbalul, tenisul, baschetul și eSports.

Iar daca nu sportul este pasiunea ta, poți vizita oricand cazinoul online Unibet. Aici veți găsi tot ce vă puteți dori, inclusiv peste 900 de sloturi unice, depunere instantanee și opțiuni de cash out superfast, experiență de cazinou live de clasă mondială și multe altele.

Recenzia noastră despre Unibet acoperă tot ceea ce trebuie să știți, inclusiv cum să creați un cont, oferta sportiva Unibet, securitate și multe altele.

Cum să vă înscrieți la Unibet

Acești pași vă vor ghida în crearea unui cont la Unibet:

Faceți clic pe site-ul oficial Unibet;

Alegeți-vă țara și limba;

Furnizați detaliile necesare;

Selectați moneda (lei);

Creați o parolă puternică, întrebare de securitate și răspundeți;

Validați-vă contul prin e-mail.

Pariurile sportive la Unibet

După cum am menționat mai sus, secțiunea de sport Unibet oferă mai mult de 40 de sporturi, ceea ce oferă pariorilor șanse de acces la diferite ligi și evenimente din intreaga lume. Fiind una dintre cele mai bune agentii sportive, operatorul Unibet oferă limite de pariere prietenoase pentru toți jucatorii, precum și cote mari de stimulare a clientilor. În general, puteți paria pe oricare dintre următoarele sporturi:

Fotbal

Badminton

Baseball

Box

Crichet

Baschet

Golf

Hochei si multe altele

În afară de pariurile sportive, clientii Unibet pot, de asemenea, să parieze la evenimente de curse de cai evenimente sportive virtuale. Făcând clic pe „Statistici și rezultate în direct”, veți fi redirecționat către o nouă pagină cu cele mai recente actualizări din fiecare sport.

Cum sa pariati pe fotbalul la Unibet

Dacă vă place să pariați pe acest sport, accesați site-ul Unibet și faceți clic pe „Sport”. Va fi prezentată o listă lungă de sporturi oferite. Dați clic pe „Fotbal” și alegeți meciurile preferate. Aveti o oferta extraordinara, din care nu lipsesc ligi internaționale de renume precum:

Campions League

Europa League

Copa America

Euro 2020

Premier League

La Liga

Serie A etc.

Securitate si încredere la Unibet

Odată cu creșterea cazurilor de hacking, multe persoane sunt reticente când vine vorba de a da informații personale și detalii bancare. Managementul de la Unibet este foarte conștient de acest lucru, motiv pentru care Unibet foloseste tehnologie sofisticată pentru a spori siguranța site-ului lor. Toate datele transferate pe platforma online Unibet sunt criptate cu tehnologia SSL (Secure Socket Layer) pe 128 biți. Acest lucru face imposibil ca hackerii și alte persoane neautorizate să vă fure informațiile. De asemenea, Unibet are un sistem de detectare care scanează toate rețelele pentru a se asigura că nu existăriscul unor posibili intrusi in sistem. Jocurile de cazino Unibet au un software denumit Random Number Generator (RNG), care este testat de experți la Technical System Testing (TST) pentru a se asigura că nu este părtinitor.

De asemenea, site-ul Unibet este auditat de eCOGRA pentru a se asigura că toate produsele sale respectă standardele pieței internaționale. Unibet se află în industria jocurilor de noroc din anul 1997. Bogata lor de experiență și serviciile excelente le-a câștigat încrederea clienților din intraga lume. Puteti paria la Unibet fără griji deoarece acesta este autorizat și reglementat de Malta Gaming Authority (MGA), o autoritate binecunoscută in lumea jocurilor de noroc. Mult succes!