Posted on

Oferta Betstars pentru fotbal

Betstars este o alegere solidă pentru pariorii care prefera competitiile majore. De exemplu, pentru fotbalul englezesc la BetStars poti paria pe nu mai putin de 12 ligi, plus cele 2 competiții de cupă, pe fotbalul nemtesc pe 7 ligi, oferta totala situandu-se undeva la peste 130 de ligi și cupe interne.

Cert este ca toate ligile de vârf au o profunzime excepțională a pieței, dar si campionatele mai putin cunoscute nu stau rau. De exemplu, un meci din Premier League din Azerbaidjan servește cel putin nouă piețe, cu aproximativ 40 de oportunități de pariere disponibile. Iar cele mai multe partide au cote destul de mari, un alt motiv major pentru care sa alegi Betstars.

Oferta Betstars pentru cursele de cai

BetStars acoperă toate cursele de cai din Marea Britanie și Irlanda, cu cele mai bune cote la fiecare cursă și transmisii live. Fiecare cursă este pe larg prezentată și există un ghid „TimeForm” care vă va ajuta să vă decideți cu privire la pariurile dvs. BetStars va oferă, de asemenea, sansa de a paria la Epsom Derby, Grand National și Cheltenham Gold Cup, Melbourne Gold Cup sau Prix l’Arc de Triomphe, competitii majore ale acestei categorii.

Oferta Betstars pentru alte sporturi

Betstars acoperă, de asemenea, multe alte evenimente pariuri sportive din întreaga lume. Tenisul este se afla la loc de cinste la Betstars, cu toate evenimentele ITF, WTA și ATF, golful de asemenea, iar un alt domeniu în care strălucește BetStars este acoperirea sportivă din SUA. Pariurile la Betstars pe MLB, NFL, NHL și NBA sunt de cea mai bună calitate, cu o de profunzime extraordinara a ofertei pentru fiecare meci.

În ceea ce privește cotele la evenimentele importante, BetStars a avut rezultate bune la testul de eveniment aleatoriu pe care noi l-am efectuat, astfel încât concluzia noastra este ca cotele sale sunt dintre cele mai competitive.

Pariurile live la Betstars

De la tenis, fotbal și rugby la baseball, fotbal american și golf – există o cantitate decentă de pariuri live la BetStars, foarte putine case de pariuri on-line putandu-se compara cu BetStars din acest punct de vedere.

Adâncimea ofertei in ceea ce priveste pariurile live este si ea una corespunzatoare si, in plus clientii Betstars au la dispozitie o multitudine de statistici pre-meci și în joc, care ii ajută la alegerea pariului. În prezent, Betstars nu oferă prea multe moduri de transmisie live a evenimentelor, dar având în vedere dimensiunea grupului Stars, de care apartine, credem că acest lucru se va schimba în viitorul apropiat.