Limite din pacate, nu am gasit o indicatie a limitelor de utilizare in termeni si conditii. Acest lucru nu este diferit pentru majoritatea concurentilor si limitele pot fi gasite doar prin experienta altor clienti. Cu toate acestea, este destul de clar ca furnizorul de pariuri sportive este mai concentrat pe jucatorul hobby si nu pe Highroller, deoarece limitele de pariere sunt corespunzator scazute.

In experienta noastra, pariurile pe fotbal realizate pe evenimente majore sunt, in general, asociate cu limite mai mari decat sporturi sau intalniri mai putin cunoscute. Subiectul limita include si zona clientilor, unde jucatorul poate stabili in mod independent limite pentru depozite sau pentru pierderi. Mai mult, platile sunt limitate. Cat de mult poate fi transferat depinde exact de ce mijloc de plata este utilizat.

Nivelul cotelor nu este imens, dar se datoreaza renuntarii la impozit din nou ceva mai atractiv. Licenta provine de la Curacao, ceea ce il face un furnizor de pariuri sigur, care, de asemenea, cripteaza transmisiile de date cu un protocol SSL. Serviciul pentru clienti este disponibil si in limba germana si poate fi contactat prin Live Chat.

Desi nu exista un portofoliu urias disponibil pentru depozite si retrageri, exista cele mai populare metode de plata disponibile, precum eWallets, carduri de credit si sisteme de rezervare directa. Bonusul de bun venit 22BET nu este un bonus de o suma imensa, dar conditiile de bonus sunt pastrate foarte corecte, astfel incat chiar si un incepator le poate indeplini. Singurul punct slab este perioada scurta de bonus de sapte zile. Avantajul este ca bonusul de depunere este deja activat cu un singur euro. Va exprimam o recomandare clara pentru 22BET.