1xBet pare sa aiba un program de fidelizare, dar nu suntem siguri daca se aplica in cartea de sport sau doar la cazinoul lor. Acesta este listat ca cashback-ul VIP pe site-ul lor:

Exista 8 niveluri in programul nostru de fidelizare. Toti jucatorii incep de la nivelul Copper. Pentru a trece la nivelul urmator, continuati sa jucati jocurile dvs. preferate in cazinoul nostru. Cu cat este mai mare nivelul dvs., cu atat va va fi mai mare incasarea! Jucatorii care ating cel mai inalt nivel primesc oferte exclusive, suport VIP, iar cashback-ul lor este calculat pe baza tuturor pariurilor lor, indiferent daca castiga sau pierd.

Cashback-ul Vip se aplica cazinoului, dar exista si recompense de fidelitate si pentru plyaer-urile sportbook (cum ar fi bonusul la multi ani, etc.). Disponibil numai pentru utilizatorii autorizati.

1xbet înregistrare

Bonusul de 100% pana la 100 EUR se acorda dupa ce ati facut o depunere. Suma bonusului trebuie sa fie rulata de peste 5 ori in pariuri pe acumulator. Fiecare pariu de acumulator trebuie sa contina 3 evenimente sau mai multe. Cel putin 3 evenimente din acumulator trebuie sa aiba cote de 1,40 sau mai mari. Nu se pot face retrageri inainte de indeplinirea tuturor conditiilor ofertei