Posted on

Cu privire la performanța sa împotriva lui Liberec, ruperea forțată nu a fost deloc cunoscută. Dimpotrivă, Maxwell și-a păstrat speranțele de reușită ale echipei sale de la început până la sfârșitul celui de-al nouăsprezecelea tricou al lui Mountfield, care s-a datorat și mai mult de treizeci din intervențiile sale de succes.

“Dar trebuie să mulțumesc colegilor mei de echipă pentru performanța lor, m-au ajutat foarte mult “, a spus portarul, care, după victoria sa cu 3-1 în echipa liderului de ligă extrasă, a declarat că onorează cel mai bun jucător al echipei sale.

Florida, în vârstă de 28 de ani, a recunoscut să joace pe Liberec în forma sa actuală, nu este o chestiune simplă: „Are jucători grozavi și este un antrenor excelent.Și nici pentru mine nu mi-a fost ușor, a fost primul joc după o lună când am lipsit din cauza unei accidentări. ” este vizibil și în încercările lor de filmare, Maxwell a trebuit să efectueze cu zece lovituri mai mult decât omologul său din Liberec, Will. Totuși, Maxwell a fost fericit să câștige jocul în ultimele zece minute dintr-un meci tensionat.

„Primul nostru obiectiv ne-a ajutat foarte mult. Am arătat că echipa noastră este cu adevărat puternică ”, portarul care a venit la Hradec în vară apreciază câștigul asupra unui adversar puternic.El are acum două înregistrări de plumb asupra colegului său de portă Pavelka. Și corespunde și celor mai recente realizări ale echipei Hradec Králové.

Maxwell a marcat o victorie în ultimele cinci meciuri pe care le-a jucat, a pierdut ultima dată la Mountfield în a doua jumătate a lunii noiembrie și a ghicit unde? La Liberec, unde echipa lui Maxwell a marcat pentru că a căzut în prelungiri.

Pavelka este similară în statistici, dar beneficiază și de reușita echipei, la care ambii obiectivi ajută în mod semnificativ.Mountfield a câștigat cinci din șase jocuri în care Maxwell nu a prins cu un nativ al Curții.