Posted on

„Am așteptat și am sperat că se va dovedi așa”, a ușurat dubla campioană finlandeză, dar știe că lupta sa nu s-a terminat. „Vreau să îmi dovedesc că mai pot juca hochei. Acest lucru nu este uitat. Acum am un fond fizic și jocul va veni. ”El a căzut în defavoare la începutul lunii noiembrie, pentru o lungă perioadă de timp ultimul său meci din Extraleague a fost un derby cu Litvínov. Bilanț de 17 meciuri, 4 goluri și 2 antrenori asistenți, Vladimir Ruzicka, nu au satisfăcut, deoarece Huml era o mașină productivă. „Așa a început, apoi a fost mai mult un schimb, dar nu s-a întâmplat nimic”.Din decembrie, mergea cu un junior pirat.

Růžička a vorbit direct cu el. „Este rău să auziți că se joacă prost, dar nu am nicio problemă cu criticile. Domnul Růžička a decis că nu am un loc în linie și l-am acceptat. Deși am purtat-o ​​din greu, nu am fost supărat sau jignit. Pot recunoaște că nu jucam ceea ce se aștepta de la mine aici ”, știa dispeceratul în vârstă de 37 de ani al conducerii Chomutov în semifinală; în 2016/17, 16 puncte au dominat productivitatea extragii de extragere.

Scoaterea din cadru a fost o motivație. „Am încercat să o iau pozitiv și să profit la maxim, lucram la mine”, spune naționala de 24 de ori. Și conducerea Piraților a văzut-o. „S-a antrenat sincer.Și atunci când au existat complicații de sănătate în cadru, am decis să-l repunem ”, a spus asistentul Jan Šťastný. Vineri, la Pardubice, a ajuns pe gheață cinci minute și jumătate, duminică împotriva lui Mlada Boleslav, icetul său aproape că s-a dublat. “Nu a avut un sezon ideal, dar acum este bine pregătit și cred că experiența ne va ridica și pe noi înșine.” Happy apreciază atitudinea nativului din Kladno: Ivan are o carieră uimitoare, este un tip drăguț și l-a luat ca profesionist. A făcut față foarte bine. Este un exemplu pentru toți cei din jurul nostru. ”

Și pentru coechipierii săi, acesta vrea să fie un exemplu pe gheață. „Sper să vând ceea ce am antrenat. Mă simt bine, dar după două luni și jumătate îmi lipsește experiența și starea de bine.Dar nici măcar nu mă așteptam să sar și să încep să scor imediat. Trebuie să merg pas cu pas, să construiesc o linie solidă și să joc pentru a câștiga tot mai mult timp. ”

Pirații, deși statutul clubului s-a schimbat de la bogat la modest, nu poate fi permis. „Sunt mulțumit în Chomutov. Chiar dacă s-a întâmplat acest lucru, nu dau vina pe nimeni. Aparține hochei, deși nu este nimic frumos. Schimburile sunt absolut normale. Am ajuns la asta, blocând pentru a termina bine sezonul. ”