Posted on

Antrenorul Jan Tomajko și Zdenek Motak nu au combinat patru atacuri complete. La aceasta se adaugă forma excelentă a Tigrilor Albi, care au câștigat șase jocuri la rând și au fost invinsă pentru unsprezece dueluri acasă, rezultatul nu este surprinzător. „Asta vorbește de la sine. Liberec a fost mai bun pe tot parcursul meciului ”, a recunoscut Tomajko. Duminică (17.00), Hanaci o va întâmpina pe Pilsen și va spera la o linie mai încărcată. Tunul Irgl și căpitanul Vybíbalík se pregătesc deja.

Mașina de asalt Liberec a funcționat din nou fără cusur. După două puncte pentru gol și asistență, Hudáček și Birner au atacat sub coaja lui Olomouc. „A fost un alt meci dificil.Am profitat de oportunitatea pe care am avut-o în prima perioadă, ceea ce ne-a fost mai ușor ”, a spus Libor Hudáček. În timp ce oaspeții s-au ajutat adesea unul cu celălalt cu prețul unor faulturi, White Tigers și-au rupt paradoxal rezistența în stare constantă. V 17.Krenželok a preluat conducerea de la Liberec în minutul 1, care a tras din perna din spate în fața porții și a lovit în colțul superior de către portarul Lukáš. „Am primit pucul în spatele porții, așteptam contactul, nimeni nu a primit nimic, așa că am pornit și am tras de la tura”, a descris Lukáš Krenželok la calm. „Dar mi-a fost dor.” Au trecut mai puțin de 50 de secunde, iar echipa gazdă conducea deja 2: 0, de data aceasta de la cercul drept la polul opus a lovit Hudáček – și a fost în cele din urmă un gol câștigător. „În prima perioadă am jucat prea slab, iar Liberec a intrat în joc. Nu ne-am jucat prea mult cu pucul, iar încrederea noastră a scăzut.Am obținut două goluri într-un minut și atunci nu am avut șansa de a inversa meciul “, a suspinat Tomajko.„ Nu am fost ajutați de puterea de joc, care ne-a încetinit și a întrerupt ritmul. Paradoxal și cu zâmbetul pe buze, am marcat în cele din urmă două goluri ”, a spus antrenorul lui Liberec, Filip Pešán. “Ne-a ajutat foarte mult, pentru că nu am început cel mai bine și antrenorul nu a fost fericit, apoi ne-am calmat”, a spus Krenželok, care nu a acordat atenție echipei Olomouc. „Olomouc încă joacă hochei amar. Nu vreau să spun că sunt proaste, dar este greu. Poate că au ratat pe cineva în jocul de putere. ”Ppan a recunoscut că slăbirea adversarului era vizibilă. „Oaspeții au sosit fără trei jucători-cheie, ceea ce s-a reflectat în performanța lor.Totuși, adversarul a fost dur, organizat și extrem de incomod pentru noi. Nu cred că vom fi o echipă mai bună. În opinia mea, a fost o luptă echilibrată. Liberec a reușit să mărească avantajul cu încă două lovituri.

La 3: 0, cizmarul l-a învins pe cizmar de două ori, iar Birner a marcat al patrulea gol al lui Liberec după tija lui Kvapil. În ultima parte, White Tigers a urmărit câștigul cu o imagine de ansamblu clară, deși Willa a fost în cele din urmă lipsit de un cont net de un fericit distribuție al apărătorului Jakub Galvas. “Care este probabil singura pozitivă”, a mulțumit Tomajka cu intervenția onorifică. „Ne bucurăm pentru trei puncte.Romča Will s-a comportat foarte bine ”, Krenželok a apreciat securitatea în cușcă. „Deși am jucat meciul militant, am fost și noi norocoși și astfel am câștigat. Trebuie să ne prezentăm altor dueluri cu un joc mult mai bun ”, a subliniat Pešán. a pierdut optimi din ultimele nouă partide și a coborât la optimi în tabel. Căutați cu nerăbdare lideri care să se întoarcă de la bolnavi.