Posted on

Cu două zile înainte de Grand Slam Australian Open, dublul câștigător al lui Wimbledon a arătat o inimă mare și, după un început lent, a făcut o mare schimbare.

Kvitová, în vârstă de 28 de ani, a triumfat la Sydney la fel ca în 2015. Joacă alături de jucătoarea de tenis stânga, confirmând că rareori știe și pierde meciurile finale. Ea și-a îmbunătățit balanța de titlu la 26: 7 și a reușit în a opta finală la rând. În clasamentul mondial, el trece la locul șase.

„Îmi place cel mai mult – să joc finala, să joc pentru cupă. Mă bucur că am reușit o săptămână, deși a fost foarte solicitant și am terminat foarte târziu noaptea.Trofeul de la începutul anului este de necrezut “, a spus Kvitová într-o înregistrare pentru presa cehă. Jocul de deschidere a venit după câteva îndoieli, a fost lent, în timp ce Barty a jucat un set aproape perfect, iar Cehia a obținut un singur joc.

“Am fost foarte lent și a durat un timp să ajung în el”, Din cel de-al doilea set, Kvitová a egalat jocul și a ajuns treptat la calibru. La 5: 5, a dezvoltat prima pauză și a schimbat-o imediat.Apoi a terminat setul cu un backhand de milimetru pe linie, lucru confirmat de ochiul șoimului.

În cel de-al treilea set dramatic, jucătoarea de tenis din Cehia pierde deja 0: 3, dar a comparat și tare “Pétra Kvitová” venea de pe tribune. Apoi a servit de două ori pentru a câștiga, dar a eșuat o singură dată și a trecut la egalitatea de pauză după două îndoieli.

În tie-break a sărit la conducerea 3: 1, dar după a zecea dublă greșeală în meci a fost egalată. În ciuda convulsiilor sale, a câștigat trei săbii, iar după două ore și nouăsprezece minute, a făcut prima a 32-a lovitură.

„Îmi pare rău că nu ați ajuns acasă”, i-a spus Kvitova lui Barty la ceremonia instanței. . „Mulțumesc tuturor, chiar fanilor cehi.A fost o zi lungă ”, a amintit de întreruperile frecvente și amânarea meciurilor din cauza ploii. – Peter, ai jucat incredibil. Am făcut ce am putut, dar nu a fost suficient. Noroc ”, a felicitat Barty, care a pierdut finala de la Sydney anul trecut. Fără precedent numărul unu mondial Martina Navratilova a sărbătorit 167 de titluri în cariera sa de single. la turneul de duble din Sydney și a obținut un al cincilea titlu de dublu în circuitul WTA.Lumea dublează meciul de dublu cu Serra Aleksandr Krunic de această dată și a învins perechea japoneză-poloneză Hozumi, Rosolska 6: 1, 7: 6 în finală.

Siniak a jucat cu Krunic pentru că obișnuita ei coechipieră, Barbora Krejcikova Ea și-a încercat norocul în calificarea single-ului de la Melbourne Grand Slam. Finala de dublu a început deja vineri, înainte ca ploaia Siniak și Krunic să reușească să câștige clar primul set 6: 1, dar în setul doi a condus perechea japoneză-poloneză 2: 0. În finală, Siniak și Krunic au compensat pierderea și au decis să câștige într-un tie-break de 7: 3.

Australianul de 19 ani, Alex de Minaur, a decis să câștige finala de simplu masculin și să câștige primul titlu al turneului acasă.Cincisprezece ani mai mare italian Andreas Seppi a învins 7: 5, 7: 6. Nu a reușit în lupta pentru titlu nici în august la Washington și a înscris înfrângerea finală la Campionatele Europene din 21 noiembrie din Milano. Ken “a triumfat în Hobart

Americană, Ken Ken, în vârstă de douăzeci de ani, a câștigat turneul de tenis Hobart.În finală a învins-o pe Anna Karolina Schmiedlova 6: 3, 6: 0 într-un meci slovac fără sămânță și a câștigat primul titlu WTA.

Sofia Kenin la triumful din finala turneului Hobart. Keninul natal al Moscovei a fost favorit datorită unei diferențe de 21 de locuri în clasamentul mondial, iar în favoarea rivalului ei mai experimentat, au jucat deja trei titluri. Dar Schmiedle, care a triumfat ultima dată la Bogota anul trecut, a reușit să mențină doar 3: 3, apoi finala s-a transformat într-o aventură americană fără echivoc.

Clasamentul mondial al Keninului ocupând locul 56, Finala Cupei Fed din PragaÎn Hobart a reușit să o elimine pe Caroline Garcia sau pe fosta câștigătoare a turneului local, Alizé Cornet, fără a pierde setul. Titlul premierei lui Auckland

Tennys Sandgren, un jucător de tenis american, a câștigat primul său titlu ATP la 27 de ani. L-a învins pe britanicul Cameron Norrie 6: 4, 6: 2 în finala turneului de la Auckland. De această dată, a trăit al 63-lea jucător din clasamentul mondial.Britanicul a rupt serviciul de patru ori în meci, dar adversarii lui Norrie au reușit să facă acest lucru de două ori în meciurile anterioare ale turneului.

la finale și apoi poți chiar câștiga. Și acum stau aici și habar n-am ce să mai spun ”, a spus Sandgren, fericit.