Posted on

„Sparta prezintă acest stil de mult timp. Ei încearcă să se apropie și să facă presiune asupra adversarilor lor cât mai repede posibil. Există întotdeauna o mulțime de lupte personale în meciurile cu acestea. Agresiunea este specifică Super Ligii “, spune Martin Zozulák, un trăgător din Pardubice. Deși a reușit să câștige doar una din ultimele trei runde – acum duminică la ora 6: 1 peste Brno Bulldogs – dar în tabel are un loc al patrulea flatant în spatele trefoilului extrem de aglomerat Mladá Boleslav, Vítkovice și Chodov. El are mai multe puncte decât ultimii doi bărbați (43) și împotriva Chodovului un meci în rezervă.”Spartanii au rezultate bune în sezon și vor fi favoritele clare în meci”, subliniază Zozulák. „Cu toate acestea, cu siguranță nu este un rival care nu ar putea fi jucat în egală măsură. Vom începe acasă, astfel încât să putem lupta cu adevărat pentru puncte ”, este convins. Unul dintre ei și-a mulțumit mult suporterii – când Pardubice a învins Ostrava în cupa 10: 4 și a avansat în finala împotriva lui Liberec, care va avea loc miercuri, 16 ianuarie, la ora 17:00, la Olomouc. Cu toate acestea, jucătorii nu au ținut euforia de mult timp, deja duminică au venit 2:11 clătirea cu Vítkovice ambițioasă.În plus, deși nu mi-ar plăcea să le reduc performanța, au avut doar o criză. Era vizibil. Nu aș spune că nu am profitat de euforie – startul împotriva lui Vítkovice a fost bun. Dar nu ne-am schimbat șansele, iar adversarii ne-au scăpat apoi datorită patru jocuri de succes de putere ”, spune Zozulák. Și el adaugă: „Vítkovice este într-adevăr de înaltă calitate.Când vezi pe cine au cei din linie, își dau seama cât de puternică este echipa. ”

În Pardubice, el a fost capabil să pedepsească minuțiul casei, care este un cântec. “Dar acest scor groaznic este distorsionat de jocurile puterii”, își amintește Zozulák.

Echipa sa a fost însă colectată din abundență în rundele anterioare, cu un câștig de șantaj 7: 6 în prelungiri asupra boemilor de la Praga și înfrângerile ulterioare 6: 9 cu Brno. și 8: 9 în setările cu Liberec. Care este cauza, în conformitate cu Zozulák?

„Este probabil totul cu toate, un lucru nu poate fi fixat. Altfel l-am fi îndepărtat cu mult timp în urmă. Poate că se reflectă parțial în cap, când rezultatele nu au succes. Când echipa merge, ei joacă altfel, am verificat-o anul trecut.Meciurile se referă la detaliile care vor potrivi meciul cu acea sau acea parte “, spune Zozulák.

Deși Sokol nu a strâns multe puncte în ultima perioadă, situația sa tabulară este departe de a fi lipsită de speranță. În acest moment, el se află la doar șase puncte distanță de ultimul opt loc pentru playoff-uri – inclusiv turneul Sparta, opt runde pentru a merge la sfârșitul sezonului regulat.

spune Zozulák. Locul al treisprezecelea (din paisprezece) arată groaznic, dar cu siguranță nu împachetăm nimic. Vrem să luptăm pentru a fi mai sus “, promite Canon Zozulák.