Posted on

Kvitova a obținut douăzeci și patru de victorii asupra Cehiei, din august 2012 până în octombrie 2017. Linia ei uimitoare a fost tăiată la Charleston de Kristýna Plíšková în aprilie trecută.

Kvitová a aruncat-o apoi în mai la Madrid. Gemeni Caroline. Cu toate acestea, ulterior a preluat coroana pentru regina derby-ului, de atunci a învins Lucie Šafářová, Barbora Krejčíková, Barbora Strýcová, Kateřina Siniaková și Kvitová pentru prima dată la Campionatele WTA.

când a ucis-o marți pe Marie Bouzkova în Brisbane și Mucha în Melbourne.Și-a extins seria la șapte victorii și din septembrie 2016 are un sold de 12-1. „Dacă aș putea, nu aș alege un compatriot pentru un rival de Grand Slam. Nu știu de ce, dar le atrag cumva. ”

Ca și Kvitova, derbys-urile de tenis sunt puțin mai prestigioase decât celelalte curse.

” Am observat că avem o mulțime de fete tinere pentru care ar fi un succes să mă bat. Acestea sunt războaiele de șoarece. Dar nu sunt nervoasă de ele. ”

Una dintre fetele de nădejde a încercat acum să o prindă la Australian Open.Mucha a trecut prin calificări și a sperat la o descoperire similară cu US Open în această vară, șocând Garbine Muguruza din Spania. a 6- „Am arme eficiente, am crezut. Dar nu pot face atâtea greșeli împotriva unui astfel de jucător. ”

Favoritul era în gardă. Ea și-a pierdut serviciul doar o singură dată. Urma planul pe care îl stabiliseră cu antrenorul Conchita Martinez.

„Știam că este adevărat când joc repede și nu îi dau suficient timp pentru a trece pe net”, a spus Pliskova.

“Poate am fost un pic rotunjit. Are talent, a arătat pasaje bune.Dar m-am simțit sigur și am verificat meciul. Mucha a lamentat, pe bună dreptate, că, după lotul calificat, a trimis-o în cel mai rău loc posibil din păianjen și a aruncat-o la a șaptea Plíšková.

Acasă se întoarce cu cunoștințele: „Încă pot îmbunătăți multe lucruri. Trebuie să adaug. Pliskova nu își va întâlni compatriotul în rundele următoare. Numai în semifinale ar putea să o întâlnească pe sora Christine.