Posted on

Vremea rece, atmosfera rece în auditorium și pe gazon. Astfel au fost scenele unui duel în care Ostrava a vrut în sfârșit să rupă o serie de înfrângeri în aer liber, iar cehii au avut nevoie să-și recâștige încrederea pentru a se calma înainte de toamnă. Dar nu erau multe de văzut în jocul lor, temerile greșelilor erau prea mari. Dar cursul nu a înregistrat prea multe – oaspeții au avut o trecere mai bună din partea apărătorilor, regiunile noastre erau prea joase și Ostrava ne-a jucat acolo ”, a declarat antrenorul lui Hejkal la Teplice. a ratat golul și doar oaspeții au putut să-l vadă pentru un minut lung. În minutul 26, Kuzmanovic a respins cinci minute de Kuzmanovic de către portarul Grigar, pe locul 28.a fost chiar depășit de capul lui Filla, dar Vondrášek a fost pe linia porții.

Chiar înainte de jumătatea timpului, Jeřábek de la Teplice a venit la colțul de la colț, dar nici el nu a fost precis. Acesta a fost un eveniment extraordinar din partea jucătorilor autohtoni, jucătorii de la Banik au dominat pauza, deși au fost nevoiți să regrete pe Baros, care a fost re-accidentat în săptămâna accidentării și acum și pe Reiter.

iar la scurt timp după pauză au intrat în conducere grație unui penalty convertit de la Stronati.Arbitrul penal Kralec a ordonat o eroare Crane pe Kuzmanovic, dar faultul s-a produs în fața teritoriului penal. „Am avut informații chiar pe bancă că fapta era înainte de al șaisprezecelea – trebuie spus că, dacă nu, ar fi probabil o excludere. Dar nu vrem să facem scuze doar pentru arbitri, am fost astăzi greoaie, în special la jumătate ”, a spus Hejkal.

Abia când au simplificat jocul tranșeelor ​​lui Butcher, dezvoltarea a început să se reverse. Prima dată când focul de tun acasă nu a reușit să pătrundă, obiectivul său nu a fost recunoscut din cauza ofsaidului. Totuși, în minutul 66 și-a schimbat solo după lovitura lui Radosty și a trăit pentru a vedea 66.Cu toate acestea, din filmul O 2 TV Sport, s-a părut că trăgătorul Teplice a folosit poziția de offside de această dată, deși nu este posibil să se confirme de la repetatoarele disponibile.

“Nu știu, sarcina mea a fost în curs, nu pot judeca dacă am fost în offside”, a spus Řezníček. aproape până la sfârșit.

„Am revenit la optzeci de metri după ce am primit o minge prea lungă pe partea cealaltă a terenului.Dar nu am avut puterea să mă prind de Cuba, chiar dacă cred că a apărut repede în spatele nostru ”, a spus fotbalistul Ostrava.

De atunci, echipa gazdă a fost mai activă, jocul s-a deschis de ambele părți și ambele echipe au vrut să atragă victoria de partea lor. Oaspeții au fost mai aproape de acesta, dar Fillo a ratat un gol în poziția promițătoare cu patru minute înainte de final. Ostrava a rămas pe locul șase în tabel după remiză, Teplice este a douăsprezecea. A fost cam multe lupte. Localnicii au reușit să prindă ritmul, au prins viață și au avut un pasaj bun după care s-au stabilit.O minge a fost aruncată, așa că simțim un pic că putem câștiga aici și să luăm trei puncte “, a spus antrenorul lui Ostrava, Panik.