Posted on

Curtea municipală soluționează disputa cu privire la forma celei mai înalte competiții de juniori la inițiativa reprezentanților din Havířov, Přerov și Vsetín, ale căror echipe au fost eliminate din cea mai înaltă competiție în timpul reorganizării competițiilor de juniori.După hotărârea preliminară, conducerea asociației de hochei a decis să înlocuiască Extraliga cu o competiție de cupă, care se joacă cu aceleași echipe și în conformitate cu tragerea la sorți.

, al cărui coleg de muncă a declarat în ordinea în care reprezentanții ČSLH au redenumit doar „liga academică de juniori” planificată la competiția „O DHL Cup”.

„ în afară de doar redenumirea competiției inițiale ”, a declarat executorul candidat Karel Pásek în ordin. „Presupunem că execuția a fost propusă greșit și am făcut o propunere pentru a o opri.Așteptăm rezultatul procedurii. De asemenea, așteptăm decizia instanței de apel cu privire la apelul nostru împotriva măsurii provizorii ”, a spus Sigismund. „Între timp, în rezoluția sa din 1 octombrie, Curtea Orașului Praga a ajuns la concluzia că organizarea„ Cupei O DHL ”nu ocolește mandatul provizoriu”, a spus Zikmund. Reprezentanții ČSLH încă nu au de-a face cu trei cluburi. „De la început suntem surprinși că uniunea nu comunică deloc cu noi. Uniunea nu este nici măcar interesată de acord cu nimic.Niciunul dintre ei nu a venit la vreo întâlnire sau ofertă de conciliere ”, a spus Mrowiec. „Probabil că nu trebuie să comunice în niciun fel cu noi. Au ocolit măsura de precauție, nu răspund la detensionare. Cea mai mare dezamăgire pentru mine este că nu vor să se ocupe deloc de noi. Modul în care o fac este că „putem face totul și tu nu ne spui”, a adăugat Mrowiec.