Posted on

Doar doi cehi au intervenit la meciul NHL de vineri între Calgary și Florida . Ambele au câștigat nominalizarea printre trei stele. Michael Frolík (15:15, 1 + 2, +1, 1 șuturi) a fost în atac pentru echipa favorită a Canadei care a confirmat conducerea în tabelul Conferinței de Vest pentru a patra victorie consecutivă de această dată, după un rezultat 4: 3 – 15:15 .

În timpul sezonului, un înainte experimentat se luptă cu neîncrederea antrenorului Bill Peters. Cu toate acestea, de la recenta sa numire ca înlocuitor la sfârșitul lunii decembrie, a acumulat opt ​​opt ​​puncte (4 + 4) în următoarele șapte meciuri. În total, după 28 de starturi, el are 15 (11 + 4) participări și este considerat cel de-al 10-lea cel mai productiv ceh din competiție.

De încredere David Rittich (care acoperă 24 din 27 de rachete) – a 3-a stea – s-a asigurat de toate lucrurile de la Calgary Gate.Nativul lui Jihlava a fost la toate cele patru succese Flamme succesive, ajungând la sfârșitul final al ultimelor sale cinci starturi. Bilanțul său sezonier este în prezent de 27 de meciuri și 17 victorii.

Acasă împotriva Panterelor, însă, nu a fost cel mai bun pentru echipa de acasă. Mike Hoffman și Jonathan Huberdeau au creat un blockbuster pentru două goluri pentru Florida. Cu toate acestea, în minutul 31, curgerea înainte de Robert Luong a condus la rândul său, menționat Frolík, care a asistat în continuare la egalizarea căpitanului Mark Giordan și la scorul cifrei de afaceri de Matthew Tkachuka. Sean Monahan a marcat într-o cușcă goală în 59 de minute, dar ultimul cuvânt a aparținut oaspeților. La 59:40, Rittich îl întrece pe Yevgeny Dadonov.Pentru mai mult decât corectarea scorului pentru cea mai mică diferență, Florida nu a fost suficientă. > Carolina 4: 3 de mai sus Buffalo . Vladimír Sobotka (15:22, +/-: 0, 2 șuturi) a obținut două încercări de împușcare în atacul oaspeților.

Spre deosebire de coechipierul său Jeff Skinner, care a marcat după al 30-lea sezon în clasament și este pe locul doi în spatele liderului cu 32 de goluri de la Washington, Alex Ovechkin, nu a reușit. Succesul uraganelor a fost decis prin două lovituri din a doua perioadă de la atacantul finlandez Sebastian Aho.Principalul șofer al echipei canadiene a fost atacantul cu trei puncte Kyle Connor (1 + 2). Fundașul ceh Filip Hronek a marcat o pasă pentru Red Wings (17:02, 0 + 1, +/-: 0, 1 șut). Autorul acțiunii meciului a fost atacantul Jets Bryan Little, care a fost și punctul jubileu din cariera NHL din cariera a 500-a. Ultima dată într-un schimb de focuri cu Pittsburgh au căzut cu 4: 7, în ciuda poziției 3: 0 după prima perioadă și au eșuat în al zecelea meci. Mai ales atacatorii Yevgeny Malkin (1 + 3), Phil Kessel (1 + 2), Tanner Pearson (2 + 0) și autorul hat trick-ului Jake Guentzel și-au îmbunătățit statisticile pentru pinguini, care au câștigat pentru a patra oară la rând.După o asistență, atacatorii cehi, acasă Ondřej Kaše (16:05, 0 + 1, -2, 1 șut) și Dominik Simon (14:23, 0 + 1, +1) au luat acasă meciul.