Posted on

Cum se face prima depunere

1După ce v-ați autentificat pe site, faceți clic pe elementul „Depunere” situat în partea dreaptă sus a ecranului.
După aceea, se va deschide un meniu din care puteți selecta metoda de plată pe care preferați să o utilizați pentru efectuarea depozitului.
3 Introduceți datele de autentificare necesare, introduceți suma (minimul este de 10 €, cu excepția transferurilor prin transferuri), bifați nota de confirmare și încheiați operațiunea.

Cum să plasați primul dvs. pariu sportiv

1Despre pagina principală faceți clic pe elementul „Pariuri” din stânga sus, pariuri online Romania chiar sub sigla operatorului. Apoi, selectează disciplina pe care o preferi din meniul din centrul de sus.
2 Derulați în jos și deplasați-vă între ferestrele disponibile (acasă, evenimente zilnice, bilete, toate competițiile). În acest moment, alegeți jocul pe care să pariați.
3Filtrați tipul de cote pe care doriți să le vizualizați și faceți clic pe rezultatul pe care considerați că îl va atinge. Cuponul dvs. din dreapta va începe să se completeze.
4După ce ai ales toate pariurile, introdu suma pe care vrei să pariezi și încheie făcând clic pe butonul verde „Pariu”.

Cum să vă retrageți câștigurile

1 Asigurați-vă că sunteți conectat la site-ul 1xbet. Odată conectat, faceți clic pe elementul „Contul meu” situat în partea dreaptă sus a ecranului.
2 În acest moment, selectați elementul „Retragere” din meniul derulant care se va deschide. Următorul pas este, de fapt, să alegeți metoda de retragere pe care o preferați.
3 Dacă metoda este diferită de cea folosită pentru prima plată, va trebui să introduceți datele de acreditare necesare. În cele din urmă, tastați suma pe care doriți să o retrageți și încheiați operațiunea.

TOTUL PE 1xbet: EXAMENE A OFERTEI ȘI SERVICIILOR PRINCIPALE

Acum că ați aflat elementele de bază ale deschiderii unui cont și a pariatului pe 1xbet, recenzia a ajuns la cea mai importantă secțiune a sa. De fapt, vom examina ceea ce casa de pariuri engleză este în măsură să ofere clienților săi, concentrându-se în special pe bonusul de bun venit, unul dintre punctele decisive pentru atragerea de noi jucători. Vom revizui apoi flota de pariuri, în direct și altfel, pariurile, metodele de plată și condițiile respective, serviciul de asistență, aplicația și versiunea mobilă a site-ului, limitele de pariuri impuse și extra-urile.

Bonusul de bun venit de 1xbet este bogat în sine (până la 100 EUR), dar pare mai orientat să atragă pariori mai experimentați decât noii din sector. În primul rând, în timpul înregistrării, va trebui să introduceți codul promoțional „ITA100” (bonusul variază în funcție de țara dvs.); după aceea, vi se cere să efectuați un pariu de cel puțin 5 €, cu o cotă minimă de 1,50; primul bonus real pe care îl primiți constă în rambursarea a 50% din suma primului pariu, până la maxim 25 EUR, indiferent de rezultatul acestuia; pentru a accesa cei 75 de euro care constituie a doua parte a bonusului de bun venit, trebuie să efectuați 5 pariuri multiple diferite, fiecare întotdeauna cu o cotă minimă de 1,50, pentru un total de cel puțin 200 €, în termen de 30 de zile de la data înregistrării.